Wat kan ik voor u doen?

Foodimpct aanbod
FoodImpct geeft MVO advies aan de Food sector. De mogelijkheden:
– MVO Quick scan

Wat doet u op dit moment op MVO gebied? Wie in uw bedrijf is er voornamelijk mee bezig? Waar ligt de focus? Bent u met de juiste dingen bezig? Wat zijn de open spaces?

Met de MVO Quick Scan inventariseer ik het voor u en geef direct een aantal tips en quick wins. 

 Lees meer

Implementatie MVO beleid

Om op een gestructureerde manier aan MVO te werken, is het goed een MVO beleid op te stellen met een heldere focus, doelstelling en taakverdeling. Zo blijft het niet hangen in losse projecten en eenmalige acties, maar wordt het een onderdeel van de bedrijfsvoering.

Om structuur en helderheid te scheppen in het proces naar een MVO beleid heb ik een helder stappenplan ontwikkeld. Via dit stappenplan begeleid ik uw bedrijf naar een geïntegreerd MVO beleid.

– Implementatie ISO 26000
– Voorbereiden op certificering MVO Prestatieladder of MVO-Wijzer
– MVO projecten

Een projectleider of extra handjes nodig voor een MVO project? MVO projecten komen meestal bovenop het al drukke takenpakket van uw medewerkers. Zo wordt er vaak te weinig tijd en aandacht aan besteed waardoor ze lang duren of steeds uitgesteld worden

Ik kan u helpen. Met mijn kennis, ervaring en contacten op MVO en duurzaamheidsgebied en in de food sector en mijn project management skills wordt uw project volgens planning doorgevoerd.

– Voedingswaarde advies op Maat

Heeft u voldoende inzicht in de voedingswaarde van uw producten? Hoe staat u ten opzichte van vergelijkbare producten in het schap? Voldoet u al aan het Akkoord Verbetering Productsamenstelling?

Ik maak voor u:

Een actuele marktanalyse afgestemd op uw wensen en interesse in een specifieke productgroep. Krijg in één oogopslag inzicht in de voedingswaarde en nutriënten van concurrenten en bepaal waar u voorloopt en waar verbeterkansen liggen.

Een verbeteradvies op maat mét voorbeelden en uitgebreid advies over hoe uw voedingswaarde verder te optimaliseren. Lees hier meer over Voedingswaarde advies op maat.

Workshop

Alle workshops die ik geef kunnen zowel op inschrijving als intern binnen uw bedrijf.

Interesse? Meer informatie?

Contact